fbpx

Тагови

Таг: лица со попреченост

20 godini isti vetuvanja makedonija ostanuva nepristapna za licata so poprecenost featured
20 години исти ветувања: Македонија останува непристапна за лицата со попреченост

На претходните избори граѓанин се жалеше за прекршено...

kredit poprechenost featured
Дали лицата со попреченост може да земат кредит?

Одговараат од Министерството за...

images prasaj Dali lice so dijagnoza po smrtta na roditelite moze da ja nasledi semejnata penzija intro
Дали лице со дијагноза по смртта на родителите може да ја наследи семејната пензија?

Одговара Виолета Јовевска од Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на...

images intro Koga ke zavrsi proektot na Makedonski sumi za vrabotuvanje lica so invaliditet i koga tie ke zapocnat so rabota
Кога ќе заврши проектот на Македонски шуми за вработување лица со инвалидитет и кога тие ќе започнат со работа?

Одговара Даниела Божиновска од Министерството за труд и социјална...