Тагови

Таг: наследство

Дали лице со инвалидитет може да се исклучи од наследство на имот и дали може да бара нужен дел од имотот?

Немам увид по кој основ имотот е оставен само на братот, а двајцата родители се починати....

Колку време треба да си во брак за да наследиш пензија од сопружникот?

Колку време треба да си во брак за да наследиш пензија од сопружникот?Одговара...