fbpx

Тагови

Таг: нега

dali pacienti so psihijatriski dijagnozi moze da bidat smesteni vo specijaliziranata bolnica za gerijatriska i palijativna medicina 13 noemvri featured
Дали пациенти со психијатриски дијагнози може да бидат сместени во Специјализираната болница за геријатриска и палијативна медицина „13 Ноември“?

Приемот за пациенти во нашата установа практично тријажата се прави во специјалистичко-консултативните...

kako e regulirano plakanjeto vo specijaliziranata bolnica za gerijatriska i palijativna medicina 13 noemvri featured
Како е регулирано плаќањето во Специјализираната болница за геријатриска и палијативна медицина „13 Ноември“?

Ние сме јавна здравствена установа и сме под ингеренции на Министерството за здравство. Согласно тоа ние сме...

koj moze da dobie nega vo specijaliziranata bolnica za gerijatriska i palijativna medicina 13 noemvri featured
Кој може да добие нега во Специјализираната болница за геријатриска и палијативна медицина „13 Ноември“?

Во нашата здравствена установа која што е специјализирана и единствена од таков вид во државата во...

images prasaj Kakva e postapkata za steknuvanje pravo na nega od drugo lice i dali ima ogranicuvanje na vozrast intro
Каква е постапката за стекнување право на нега од друго лице и дали има ограничување на возраст?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...