fbpx

Тагови

Таг: онлајн продажба

na sto da vnimavame koga kupuvame od onlajn prodavnici featured
На што да внимаваме кога купуваме од онлајн продавници?

Како потрошувачи треба да знаеме дека може да купуваме производи онлајн. Меѓутоа точно треба да знаеме каде...

poracav na internet eden proizvod no mi pristigna drug kade da prijavam intro
Порачав на Интернет еден производ, но ми пристигна друг. Каде да пријавам?

 Одговара Татјана Ташевска од Организацијата на потрошувачите на...

dali e bezbedno kupuvanje lekovi preku internet featured
Дали е безбедно купување лекови преку Интернет?

Одговараат од Агенцијата за лекови и медицински...

kade da se obratam za vrakjanje na proizvod ako od veb stranata me ignoriraat
Каде да се обратам за враќање на производ ако од веб-страната каде што го купив ме игнорираат?

Одговара Мартина Грнчаровска од Oрганизацијата на потрошувачи....

images prasaj Kupiv proizvod na internet i sega imam problem da go zamenam Kade da reagiram koga nema kontakt so sajtot intro
Купив производ на интернет и сега не можам да го заменам. Нема контакт на сајтот. Каде да се обратам?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

images doznaj Potrosuvacki prava Dali e bezbedno da se ostavaat licnite podatoci na firmite koi prodavaat onlajn intro
Потрошувачки права: Дали е безбедно да се оставаат личните податоци на фирмите кои продаваат онлајн?

Велат сиромавиот секогаш дупло плаќа, ама тој што купува од сомнителни веб-страници тродупло! Токму затоа...

images prasaj Aleksandra Koteli 4
Дали се регулира продажбата преку Фејсбук?

Одговара Александра Котели од Државниот пазарен...

images prasaj Dali e bezbedno da se ostavaat licnite podatoci na firmite koi prodavaat onlajn
Дали е безбедно да се оставаат личните податоци на фирмите кои продаваат онлајн?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...