fbpx

Тагови

Таг: повреда

images prasaj Koja e postapkata za prijava na povreda na rabotno mesto i za kolku vreme treba da se povika inspektor intro
Која е постапката за пријава на повреда на работно место и за колку време треба да се повика инспектор?

Одговара Грозданка Тилева од Државниот инспекторат за...

images prasaj Koga se dobiva nadomestok za telesno ostetuvanje intro
Кога се добива надоместок за телесно оштетување?

Одговара Севиме Зекири од Фондот за пензиско и инвалидско...

images prasaj Koi se moite prava pri povreda na rabotnoto mesto intro
Кои се моите права при повреда на работното место?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Kade i koga se davaat dokumenti za osteta pri povreda na rabotno mesto
Каде и кога се даваат документи за оштета при повреда на работно место?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Кој треба да ме обесштети за материјална штета и повреда предизвикана од неисчистен булевар во Скопје?

Одговара Дарко Аврамовски од Коалиција Сите за правично...