fbpx

Тагови

Таг: сексуално вознемирување

koja e postapkata za prijavuvanje na seksualno voznemiruvanje na fakultetite intro
Која е постапката за пријавување на сексуално вознемирување на факултетите?

 Одговара Теодора Милевска, активист во...

kade moze da se prijavi seksualno voznemiruvanje na fakultetite intro
Каде може да се пријави сексуално вознемирување на факултетите?

 Одговара Теодора Милевска, активист во...

dali studentite odredeni komentari na profesorite treba da gi razberat kako seksualno voznemiruvanje intro
Дали студентите одредени коментари на професорите треба да ги разберат како сексуално вознемирување?

 Одговара Теодора Милевска, активист во Младинскиот...

images prasaj Dali vo policija moze da se prijavi seksualno voznemiruvanje na javen prostor intro
Дали во полиција може да се пријави сексуално вознемирување на јавен простор?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

Зошто жртвите на сексуално вознемирување не ги пријавуваат случаите?

...

Зошто токму жените се најчести жртви на семејно насилство и сексуално вознемирување?

...