fbpx

Зошто жртвите на сексуално вознемирување не ги пријавуваат случаите?

Зошто жртвите на сексуално вознемирување не ги пријавуваат случаите? Одговара Наташа Димитровска од Националната мрежа против насилство врз жените и семејното насилство