fbpx

Тагови

Таг: пријава

images prasaj Sto se slucuva otkako ke se prijavi semejno nasilstvo intro
Што се случува откако ќе се пријави семејно насилство?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali vo policija moze da se prijavi psihicko zlostavuvanje od sopruznikot intro
Дали во полиција може да се пријави психичко злоставување од сопружникот?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Koja e postapkata za prijava na povreda na rabotno mesto i za kolku vreme treba da se povika inspektor intro
Која е постапката за пријава на повреда на работно место и за колку време треба да се повика инспектор?

Одговара Грозданка Тилева од Државниот инспекторат за...

images prasaj Dali vo policija moze da se prijavi seksualno voznemiruvanje na javen prostor intro
Дали во полиција може да се пријави сексуално вознемирување на јавен простор?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali fizicko lice moze samostojno da podnese prijava za upi vo Cetralniot registar ili mora da ima ovlasten registracionen agent
Дали физичко лице може самостојно да поднесе пријава за упис во Цетралниот регистар или мора да има овластен регистрационен агент?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...

images prasaj Kade i kako moze da prijavam zloupotreba na licnite podatoci
Каде и како може да пријавам злоупотреба на личните податоци?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

images prasaj Koj ja podnesuva prijavata za upis na praven subjekt vo Centralniot registar
Кој ја поднесува пријавата за упис на правен субјект во Централниот регистар?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...

images prasaj Kade moze da se prijavi semejno nasilstvo
Каде може да се пријави семејно насилство?

Одговара Ана Аврамовска Нушкова од од Националната мрежа против насилство врз...

images prasaj Kako da prijavam proizvod koj ne e bezbeden za upotreba
Каде да пријавам производ кој не e безбеден за употреба?

Одговара Маријана Лончар-Велкова од Организацијата на потрошувачите на...