fbpx

Тагови

Таг: Собрание

tapija za divogradbite adut za glasovi vo predizborieto featured
Тапија за дивоградбите – адут за гласови во предизборието

Дивоградбите стануваат адут за ловење гласови во предизборието. Наместо решавање на проблемот со градењето...

izmenite na krivicniot zakonik go vklucija alarmot vo brisel featured
Измените на Кривичниот законик го вклучија алармот во Брисел

Со измени на Кривичниот законик, со европско знаменце кое би требало да означува усогласување со ЕУ, се...

i po 30 godini nezavisnost nam ni trebaat politicki arbitri od nadvor featured
И по 30 години независност нам ни требаат политички арбитри од надвор

Консензусот кој постоеше до сега во Македонија околу надворешно-политичките прашања полека се расипува и...

Фотографија со знамиња на Европската Унија и знаме на Македонија пред Владата на РСМ
Секој закон што носи европско знаменце не значи дека е и со европска содржина

Кога пред два месеци Владата предложи измени на Законот за игри на среќа, кои би се донеле со европско знаме,...