fbpx

Тагови

Таг: солидарен фонд

kako se koristi solidarniot fond po smrtta na penzionerot featured
Како се користи солидарниот фонд по смртта на пензионерот?

 Одговара Севиме Зекири од...

images prasaj Sto e solidaren fond i kako se isplaka intro
Што е солидарен фонд и како се исплаќа?

Одговара Билјана Јовановска од Фондот за пензиско и инвалидско...