fbpx

Тагови

Таг: заедница на станари

images prasaj Kade da se obratime koga clenovite na kuken sovet nisto ne rabotat intro
Каде да се обратиме кога членовите на куќен совет ништо не работат?

Одговара Зоран Маџовски од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali moze da se zatvori zaednica na stanari ako samo pretsedatelot na zaednicata se protivi intro
Дали може да се затвори заедница на станари ако само претседателот на заедницата се противи?

Одговара Зоран Маџовски од Регулаторната комисија за...

images prasaj Dali vo novoizgradena zgrada moze da se organizira zaednica na stanari ako stanarite se uste nemaat imotni listovi
Дали во новоизградена зграда може да се организира заедница на станари ако станарите сѐ уште немаат имотни листови?

Одговара Ирена Лазаревска од Централниот регистар на Република Северна...