fbpx

Тагови

Таг: законски измени

images Dali vo Zakonot za penzioniranje ima izmeni vo odnos na vozrasta za penzioniranje intro
Дали во Законот за пензионирање има измени во однос на возраста за пензионирање?

Дали е исто заминување во пензија за жени на 62 години возраст? Дали може да се продолжи работењето после...

images KOPCE dd11
Дали постои начин да се вклучат граѓаните во предлагање измени за закон?

Како и кој има право да менува закон? Дали има начин на кој граѓаните може да се вклучат во...