fbpx

Тагови

Таг: заштита на лични податоци

kade da se obratam ako nekoj gi zloupotrebi moite podatoci i na moe ime zeme brz kredit featured
Каде да се обратам ако некој ги злоупотреби моите податоци и на мое име земе брз кредит?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните податоци.  Заштитни мерки кои граѓаните...

sto znacat i kako vlijaat kolacinjata sto sekoja veb stranica bara da se prifatat intro
Што значат и како влијаат „колачињата“ што секоја веб-страница бара да се прифатат?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

dali portal moze da koristi moja fotografija bez moja dozvola intro
Дали портал може да користи моја фотографија без моја дозвола?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

vo koi situacii mozam da odbijam da gi dadam moite licni podatoci intro
Во кои ситуации можам да одбијам да ги дадам моите лични податоци?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

kade i kako moze da prijavam lazni profili na socijalnite mrezi intro
Каде и како може да пријавам лажни профили на социјалните мрежи?

 Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични...

images prasaj Dali katastar moze da gi dava moite licni podatoci na drugi subjekti intro
Дали катастар може да ги дава моите лични податоци на други субјекти?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

images doznaj Potrosuvacki prava Dali e bezbedno da se ostavaat licnite podatoci na firmite koi prodavaat onlajn intro
Потрошувачки права: Дали е безбедно да се оставаат личните податоци на фирмите кои продаваат онлајн?

Велат сиромавиот секогаш дупло плаќа, ама тој што купува од сомнителни веб-страници тродупло! Токму затоа...