fbpx

Што работело Собранието во 2016 година

Што работело Собранието во 2016 година

Видеото е изработено од граѓанската прганизација МОСТ.

Погледни го видеото и #Прашај.

Што работело Собранието во 2016 година
Watch the video

Што работело Собранието во 2016 година

kopce1

Видеото е изработено од граѓанската прганизација МОСТ.

Погледни го видеото и #Прашај.