Пратениците за Државниот завод за ревизија

Пратениците за Државниот завод за ревизија

kopce1

Од 120 пратеници во Собранието на РМ, само 12 (10 отсто) одговориле на прашалникот пратен од страна на Центарот за економски анализи.

pratenicite za dzr