fbpx

Зајакнување на професионалните стандарди или ерозија на слободниот говор: регулација на онлајн медиумите (ИНФОГРАФИК)

Зајакнување на професионалните стандарди или ерозија на слободниот говор: регулација на онлајн медиумите (ИНФОГРАФИК)

kopce1

regulacija na onlajn mediumi infografik