fbpx

Дали ми следува К-15 и покрај тоа што си дадов отказ?

Дали ми следува К-15 и покрај тоа што на 18 август сама си дадов отказ од работа?

Одговара Милан Живковиќ од Фондација Фридрих Еберт – Скопје (ФЕС)