fbpx

Дали бројот на денови за одмор зависи од работниот стаж?

Колку денови одмор ми следува за користење со 40 години работен стаж и 61 година старост?

Одговара Милан Живковиќ од Фондација Фридрих Еберт – Скопје (ФЕС)