fbpx

Дали e важен стажот при добивање паричен надомест за телесно оштетување?

Имам 53 години и стаж само 9 години. Дали со 9 години стаж ми следува надоместок?

Одговара Сибел Амет oд Хелсиншкиот комитет за човекови права.