fbpx

Извршители: Дали ако немам ништо на мое име дома извршител може да извршува?

Нашата публика ја интересираше дали доколку едно лице нема прилив на средства и имот на свое име, предметите што ги има во домот можат да бидат извршени. Само прашај и Марко по одговор на ова прашање се упатија до Хелсиншкиот комитет на човекови права.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.