fbpx

Како до лиценца за управител на станбен објект?

Кој може да добие лиценца за управител на станбен објект? Колку трае лиценцата? Каква е постапката за добивање на лиценцата? Само прашај одговара на овие прашања и открива како во 5 чекори до лиценца.