fbpx

На колку денови пред одмор може да се даде отказ?

Конкретно ме интересира дали можам да дадам отказ два дена пред годишниот одмор.

Одговара Милан Живковиќ од Фондација Фридрих Еберт – Скопје (ФЕС)