fbpx

Од станот над мене протекува вода. Кои се моите права и каде може да се обратам?

Од станот над мене протекува вода. Соседот упорно не сака да го реновира купатилото за да престане протекувањето. Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за домување.