fbpx

Извршител сакаше погрешно да ми наплати паушал за стара казна и откако докажав со материјални докази дека не се во право, повторно имав материјални трошоци за таа постапка. Дали има можност и како сега судот да ми ги врати тие пари?

Одговара Јована Јовановска од Хелсиншки комитет за човекови права