fbpx

Шалтерисување: Како и каде да пријавам дискриминација на работното место?

Ја унапредија колешката наместо тебе иако не ги исполнува потребните квалификации? Директорот му дава поважни задачи на колегата, а тебе те праќа да му купуваш кафе? И нашиот Марко не сака кога шефот го праќа по кафе, па затоа повторно ги прескокнавме шалтерите и стигнавме до одговор каде може да се пријави дискриминација на работното место.