fbpx

Шалтерисување: Колку се плаќа работа за време на викенд и на празник?

Работеше целиот изминат празничен викенд и се прашуваш дали треба да добиеш поголема дневница за работа на празник и во викенд? #СамоПрашај и Марко ги прескокнаа лавиринтите од ходници, врати и шалтери и стигнаа до вредни одговори.