Тагови

Таг: безбедност

Дали е безбедно да се оставаат личните податоци на фирмите кои продаваат онлајн?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

Како може да проверам дали моите податоци се злоупотребени?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

Кога Бутел и Чаир ќе бидат поврзани со другиот дел од градот со велосипедска патека?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...