fbpx

Тагови

Таг: К-15

Дали мора да сум вработен повеќе од една година за да имам право на 13 плата од фирамата?

Дали мора да сум вработен повеќе од една година за да имам право на 13 плата од фирамата? ...

Дали ми следува К-15 и покрај тоа што си дадов отказ?

Дали ми следува К-15 и покрај тоа што на 18 август сама си дадов отказ од работа? ...

Дали по отказот ми следува К-15 за годинава и дали треба веднаш да ми биде исплатено со последната плата?

Работев во приватна фирма повеќе од 8 години заклучно со 2017 година и знам дека ми следува К-15...