fbpx

Дали мора да сум вработен повеќе од една година за да имам право на 13 плата од фирамата?

Дали мора да сум вработен повеќе од една година за да имам право на 13 плата од фирамата?

Одговара Санела Доневска од Конфедерација на слободни синдикати на Македонија