Тагови

Таг: лични документи

Колку време пред истекот на личната карта, пасошот и возачката дозвола треба да се поднесат барања за нови?

Одговара Сузана Прањиќ Талевска, началник на Одделението за информации од јавен...

Дали може да патувам со пасош со старата адреса на живеење?

Одговара Тони Ангеловски од Министерството за внатрешни...