fbpx

Тагови

Таг: Министерство за правда

na nepoln mesec pred izborite ministerstvoto za pravda bez oglas nabrzina formira komora na vestaci featured
На неполн месец пред изборите Министерството за правда без оглас набрзина формира комора на вештаци

Вештаците ве земјава по една деценија ќе добијат Комора која треба да биде здружение преку кое овие...

krenar loga do samo prasaj izmenite na kz gi podgotvija zamenickata avramovska madik i nejziniot kabinet featured
Кренар Лога до Само Прашај: Измените на КЗ ги подготвија заменичката Аврамовска-Мадиќ и нејзиниот кабинет

„Министерството за правда ве известува дека последните измени на Кривичниот законик ги подготви...

Правда
Правда го прекрши и Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер за да ги скрие авторите на измените на КЗ

Министерството за правда продолжува да игра игри околу откривањето на јавноста на имињата на правниците или...

ministerstvo za pravda
Нов одговор од Правда: Сами себе се демантираат и не ги кажуваат авторите на измените на КЗ

Овој допис во кој се демантираат самите себе доаѓа, според наши информации, по бурниот состанок во врвот на...

pravda gi otkri del od rabotnata grupa negira koj e avtorot na izmenite na krivicniot zakonik featured
Правда ги откри, дел од Работната група негира: Кој е авторот на измените на Кривичниот законик?

Измените на Кривичниот законик ја дигнаа на нозе целата јавност, а реакциите беа со осуда на овој владин...