fbpx

Тагови

Таг: онлајн безбедност

kako da se zastitime od fising izmama featured
Како да се заштитиме од фишинг измама?

Како да се заштитиме од фишингот? Пред се значи треба да сме свесни да го препознаеме значи од таму и овие...

sto e fising preku skeniranje na qr kod featured
Што е фишинг преку скенирање на QR код?

Постојат уште едни дополнителни канали преку кој доаѓа во претходниот период и сега е доста во подем тоа е со...

kako da prepoznaeme fising izmama featured
Како да препознаеме фишинг измама?

Ние како Народна банка пред сè сме задолжени за воведување на безбедносни стандарди од страна на...

kakvi novini voveduva narodnata banka za onlajn plakanjata da bidat pobezbedni intro
Какви новини воведува Народната банка за онлајн плаќањата да бидат побезбедни?

 Одговара Горан Јанкоски од Народна банка на Република Северна...

kako da bideme sigurni deka onlajn transakcijata e bezbedna intro
Како да бидеме сигурни дека онлајн трансакцијата е безбедна?

 Одговара Горан Јанкоски од Народна банка на Република Северна...