Тагови

Таг: работа

Дали во минималната плата од 18.000 денари се пресметани и прекувремената работа и работата за време на празници и викенди?

Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...

Дали за да ти префрлат пари на сметка за одредена работа мораш да ди си пријавен во УЈП?

Одговара Сања Лукаревска од Управата за јавни...

Дали е дозволено на интервју за работа да ме прашуваат лични прашања?

Одговара Зоран Билбиловски, државен советник на Народниот...

Дали во огласите за работа смее да се потенцира пол и возраст?

Одговара Зоран Билбиловски, државен советник на Народниот...

Што е тоа АЕК и што работи?

...

Дали корисник на инвалидска пензија може да работи?

Дали корисник на инвалидска пензија може да работи? Одговара...