Тагови

Таг: сметки

Kако може кога ќе скенирам фискални сметки од една иста бензиска пумпа секогаш да ми покажува дека сметката е веќе поднесена?

Одговараат од Управата за јавни...

Ми стигна сметка за вода од 5000 денари, а немам потрошено толку. Каде да реагирам?

 Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и...

Сè што треба да знаете за надоместот за пренос и дистрибуција на струја

Со одлуката за цената на електрична енергија на Регулаторна комисија за енергетика (РКЕ), која влезе во сила...

Дали морам да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам таму?

Почнува месецот, доаѓа платата, но за жал доаѓаат и сметките. Ти стигна сметката за одржување на зградата во...

Како може да пристигнува сметка за струја до куќен совет иако куќен совет не постои?

Одговара Зоран Маџовски од Регулаторната комисија за...

Каде може да се обратам за да добивам хартиени наместо онлајн сметки од Водовод?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...

Морам ли да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам таму и не ги користам услугите?

Одговара Башким Алили од Регулаторната комисија за...

Дали и до кога застаруваат долговите кон ЕВН?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...