fbpx

Дали морам да ги платам сметките за одржување на зградата иако не живеам таму?

Почнува месецот, доаѓа платата, но за жал доаѓаат и сметките. Ти стигна сметката за одржување на зградата во која имаш стан, па си викаш зошто да плаќам кога не живеам таму? #СамоПрашај и Марко ги прескокнаа шалтерите и стигнаа до одговор на ова прашање.