fbpx

Како е да се биде 14-годишен триатлонец од Радовиш?

Како е да се биде 14-годишен триатлонец од Радовиш?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Како е да се биде 14-годишен триатлонец од Радовиш?
Watch the video

Како е да се биде 14-годишен триатлонец од Радовиш?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.