fbpx

Прогнози за Европското првенство во ракомет

Прогнози за Европското првенство во ракомет

Македонија го заврши минатото Европско првенство во ракомет како 11-та од вкупно 16 земји учеснички и немавме ниту една победа. Кои се прогнозите за ова првенство на легендарниот пикер и спортски директор на Металург, Ванчо Димовски и на тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски. Целиот ResPublica видео подкастот гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK

Прогнози за Европското првенство во ракомет
Watch the video

Македонија го заврши минатото Европско првенство во ракомет како 11-та од вкупно 16 земји учеснички и немавме ниту една победа. Кои се прогнозите за ова првенство на легендарниот пикер и спортски директор на Металург, Ванчо Димовски и на тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски. Целиот ResPublica видео подкастот гледајте го на https://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK