fbpx

Би сакал/а следната година да…

Прашавме ученици со попречености што би сакале да знаат нивните професори и соученици за нив за оваа и за следната година. Нивните новогодишни желби се остварливи оти не зависат од Дедо Мраз.

Среќни новогодишни празници!

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со Хелсиншкиот комитет за човекови права и Здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“.

Тагови: