fbpx

Дали добивате дел од вашата плата во кеш?

17,8% од работниците во Македонија со писмен (законски) договор за вработување, примиле плата во кеш, или т.н. „плата во плико“.

dali dobivate del od vasata plata vo kes

Тагови: