fbpx

Дали исплатата на пензиите е стабилна?

Од Владата велат дека состојбата во Пензискиот фонд е сериозна и дека во моментов преиспитуваат како да се санира големиот дефицит на средствата потребни за исплата на пензиите.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Тагови: