fbpx

Дали ќе се ревидира проектот Кембриџ?

Заменик-министерот за образование Петар Атанасов вели дека станува збор за голем процес. Од ВМРО-ДПМНЕ предупредуваат да се направи сериозна проценка бидејќи граѓаните ги плаќаат програмите и учебниците според Кембриџ. Гледајте повеќе во ResPublica подкастот „Суштински промени или популистички мерки во образованието?“.

Тагови: