fbpx

Граѓаните велат доста за градењето во Центар

Само прашај ги праша граѓаните дали Центар нуди квалитетно урбано живеење. Едногласни се: „не го препознаваме овој простор, не го препознаваме Дебар Маало, нема каде човек да се размине.“ Од општинските власти бараат да престанат градбите.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: