fbpx

И со пречки се може

Четворица спортисти - фудбалер, кошаркарка, стрелач и стрелачка, сите со различна попреченост, не' уверуваат дека секојдневието со пречки е мотивација за новиот ден. Ни кажуваат што најмногу им пречи и како сакаат луѓето да ги перцепираат.

Видеото со овие спортисти го изработи Институтот за комуникациски студии во соработка со Параолимпијадата и со Специјалната олимпијада на Македонија.

#СамоПрашај #JustAsk

Тагови: