fbpx

Информирај се, биди активен, ГЛАСАЈ!

За да знаеш за кого да гласаш најпрво треба да се информираш! З.Г. НЕКСУС-Граѓански Концепт направи веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес. Затоа, искористи ја оваа веб апликација www.jasglasam.mk, информирај се за кандидатите од ТВОЈАТА општина и гласај, за да се увериш дека ТВОЈОТ еден глас прави разлика. Погледни го видеото и #Прашај.

Тагови: