fbpx

Како жените менаџерки да ја балансираат работата и семејството?

Даница Личанин Блажевска, сопственичка на Рептил маркетите, вели дека во денешниот динамичен свет е многу тешко да се пронајде рамнотежа помеѓу кариерата и семејството. Но затоа, вели таа, „ние жените ја имаме во нас вештината да се грижиме за целото семејство, работните обврски и работите да ги гледаме малку подалеку.“

Видеото е од веб-конференцијата „Еднаква моќ за жените. Како да ја подобриме состојбата?“, која ја организираа Институтот за комуникциски студии од Македонија и Институтот Изида Вита од Словенија. Погледни ги останатите видеа на ОВОЈ ЛИНК и #Прашај.

Тагови: