fbpx

Кои се трите основни столба за намалување на загадувањето?

Во Македонија има три основни столба кои ќе помогнат да се намали загадувањето - намалување на потрошувачката на електрична енергија, користење обновливи извори на енергија и гасификација.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Тагови: