fbpx

Кој сака да биде милионер? Квалитет на живот во Македонија

Квалитетот на живот во Македонија низ неколку факти за постигнувањата во образование, здравство и заработувачка. Видеото е изработено од Finance Think.

Погледни го видеото и #Прашај.

Тагови: