fbpx

Колку е развиена мрежата на ракометни школи во Македонија

Колку е развиена мрежата на ракометни школи во Македонија и какви се условите за тренирање? ResPublica видео подкастот со спортскиот директор на Металург, Ванчо Димовски и тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK

Тагови: