fbpx

Колку ќе се намали загадувањето со обновливи извори на енергија?

Со мерките за енергетска ефикасност и користењето на обновливите извори на енергија, до 2035 година може да се намали загадување кое е еднакво на денешното загадување од РЕК Битола.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Тагови: