fbpx

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден клуб

Колку треба да изнесува годишниот буџет на еден ракометен клуб за да биде конкурентен на европските и светските првенства? ResPublica видео подкастот со спортскиот директор на Металург, Ванчо Димовски и тренерот на Еурофарм Работник, Илија Темелковски гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/311-respublica-9.

#СамоПрашај #ResPublicaMK

Тагови: